~ The Lyrics of My Favorite Songs ~

I love love love and love listening the musics!!!!!!!!!!

ada segudang koleksi lagu yang gw suka banget banget.. nah, di samping lagunya yang enak, penyanyinya yang oke, gw paling suka menghayati liriknya (lebay😀 ). Liriknya yang menurut gw keren adalah lirik-lirik yang kayaknya kena banget and pas banget dengan suasana hati.

kira-kira di bawah ini nih lirik-lirik lagu yang gw gemari:

  • Jar of Hearts by Christina Perri

Lagu ini awalnya biasa banget buat gw. nah, pas gw cerna liriknya. jadi langsung sukaaa bgt sama lagu ini.

kira-kira bait ini nih yang ngena buat gw:

“… I can’t take one more steps towards you, ’cause all that waiting is regret…”

yaa… gue pernah menunggu seseorang sampe jera sendiri, dan… all that’s waiting is my neverending regret! who do you think you are?😀

dan lirik seterusnya juga buat gw ngena banget.

hehehe…🙂

  • Deja’ Vu by Beyonce

Yang ini, selain karna gw sukaa banget sama Beyonce yang memiliki suara bagus, Lagu Deja’ Vu juga menginspirasi gw di masa nge-hits nya lagu ini. apalagi lirik yang isinya, “is it because I am missing you? that I am having deja’ vu?”

dulu… Aku berasa selalu seperti ada dirinya, haseekkk.. (lebay😀 )

  • Hurts by Christina Aguilera

Kalo lagu ini jelas banget buat seseorang yang udah ga di sisi kita lagi. terlebih lagu ini memang konon katanya didedikasikan untuk her father that was gone. Bisa dikatakan lagu ini adalah apologetic daughter.

makanya guys, selagi ayah kita masih ada hormatilah ia.

“sometimes I wanna call you, but I know you won’t be there…..” #crying loud

  • Everytime by Britney

Dulu gw sukaaa banget sama penyanyi yang ini, sekarang juga masih suka sii. Lagu ini keluar jamannya gw SMP.

so touches my heart. (kalo sekarang didengerin sii biasa ajah kayaknya😀 ). Suaranya yang lembut banget jadi makin melankolis dengernya. duluuu…..

“……… please forgive me… my weakness caused you pain. and this song is my sorry…. “

at night I pray that that seems your face will fade away. #I hope

  • Someday by Britney

Lagu ini intinya sebenernya apa yaa? gw juga kurang paham banget sii.😀

cuma ada lirik yang gw suka.

“…and that is all I am praying someday I will understand in God’s whole plan and what He does to me….”

jadi just believe that Allah is preparing something best for us. so be posthink!🙂

  • Don’t You Remember by Adele

No comment for this song!

just great….!!!!!!!

“….don’t you remember the reason you loved me before?, baby.. please remember me once more… “

  • Without You by Mariah Carey

so sad….😥

when you realize that you lost someone you loved very much.

  • I Want to Spend My Lifetime Loving You

kayaknya yang bikin ini lagu sedih karna musiknya deh, liriknya sedih sii… tapi ga sesedih musiknya. #buat gw lho….

  • Brown Eyes

Paling suka kalo kita masih bisa berhubungan baik dengan sang mantan. but well, it’s quite difficult. Lirik lagu ini nih yang kayaknya romantis banget. bertemu baik-baik so… pisah juga baik-baik kan harusnya.

“…. we apologize and then we compromise….”

  • Reflection by Christina Aguilera

Kalo lagu ini liriknya adalah buat kamu kamu yang suka menyembunyikan the way you are.

jadi sebenernya just be your self!

lirik lagu ini nih yang dalem banget buat gw.

yaa.. “…. I can fool the world but I cannot fool my heart… “

  • Broken Hearted-Girl by Beyonce

No Broken Hearted-Girl….

Mmmm….. suka!😀

  • It’s Not Goodbye – Laura Pausini

Lagu ini dari penyanyi latin kalau tidak salah, liriknya cukup bagus.

apalagi buat yang masih menunggu seseorang dan berharap orang yang ditunggu merasakan hal yang sama.

“So I´ll just have to believe somewhere out there you´re thinking of  me…”

You´d think I´d be strong enough to make it through
And rise above when the rain falls down
But it´s so hard to be strong
When you´ve been missin´ somebody so long

It´s just a matter of time I´m sure
But time takes time and I can´t hold on
So won´t you try as hard as you can
To put my broken heart together again

well, it’s just a lyric… if there anything you think same, perhaps.. so many people felt that…🙂

One thought on “~ The Lyrics of My Favorite Songs ~

  1. I precisely wished to thank you so much once more. I do not know the things that I might have followed without these secrets documented by you on such area of interest. It had become a very frightful crisis in my circumstances, nevertheless coming across a professional form you managed that took me to leap over fulfillment. I’m happy for the assistance and even sincerely hope you comprehend what a powerful job that you’re getting into teaching people with the aid of your site. I am sure you’ve never met all of us.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s